• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Drabbe is Elesa+Ganter


Drabbe, hét aanspreekpunt in de maakindustrie, is nu officieel Elesa+Ganter!

Drabbe levert sinds 1928 een breed assortiment kwalitatieve machineonderdelen. Elesa+Ganter is al meer dan 45 jaar de belangrijkste leveranciers van Drabbe BV. Na 90 jaar zelfstandigheid is Drabbe in 2018 onderdeel gaan uitmaken van de Elesa+Ganter groep. In 2022 is de laatste stap gezet en is Drabbe verder gegaan onder de naam Elesa+Ganter.


Op het gebied van machineonderdelen is Elesa+Ganter de marktleider. Het ruime assortiment van Elesa+Ganter bestaat uit meer dan 80.000 producten variërend van machinevoeten, deurscharnieren, veiligheidsscharnieren, handgrepen en handwielen in diverse materialen van aluminium, gietijzer, metaal, roestvast staal en kunststof tot aan beschermkappen en beschermpluggen tegen vuil en water.


Elesa+Ganter, één sterk merk

Elesa+Ganter is een joint venture tussen twee marktleiders op het gebied van kunststof en metalen machineonderdelen. Familiebedrijven Elesa en Ganter werken al meer dan 45 jaar samen om hun expertise te combineren, met als doel markt synergieën te ontwikkelen die leiden tot de creatie van het breedste productassortiment dat wereldwijd beschikbaar is.


Twee bedrijven - Een wereld van standaard onderdelen

Sinds 80 jaar is Elesa de internationale leverancier voor standaardcomponenten bestemd voor de industriële uitrustig van mechanische- en de machinebouw. Een uitstekende combinatie van technologie en design heeft geleid tot een gevarieerd assortiment. Dit komt door de constante inzet om de ontwikkelingen op het gebied van engineering en hun verwerkingstechnologie te volgen.


Ganter heeft zijn expertise bewezen met meer dan 125 jaar marktleiderschap in standaardonderdelen voor elke sector van de industrie. Ganter werd in 1894 opgericht als een mechanische werkplaats en bracht al in 1912 de eerste catalogus voor standaardonderdelen uit - vijf jaar voor de oprichting van de Deutsche Industrie Norm (DIN).
Ontworpen voor engineering

De combinatie van Elesa-knowhow in ontwerp en productie van technische kunststoffen met Ganter-expertise en precisie in metalen onderdelen maken de producten van Elesa+Ganter tot een uniek assortiment. Het ontwerpen en produceren van technische oplossingen voor de mechanische industrie vertegenwoordigt de prestatie en de toewijding van Elesa en Ganter. Dit is een garantie voor toonaangevende voordelen voor de klanten.


Service

Onze naam verandert, maar wij blijven er voor jou! Uiteraard met dezelfde service en producten die jullie van ons gewend zijn. We bieden onze klanten een breed assortiment, kwalitatief duurzame producten, jarenlange technische expertise en advies. Onze missie blijft hetzelfde: mensen, middelen en producten verbinden voor de optimale oplossing!