Elesa+Ganter introduceert online offertebeheer

Nu ook online offertes aanvragen / Offertebeheer makkelijk gemaakt

Hoe kan je 24/7 bereikbaar zijn voor klanten? Dat is wat de product experts bij Elesa+Ganter zich afvroegen. "Hoewel de meeste van onze klanten tussen 9 en 5 werken, zien we steeds meer klanten ons benaderen vóór of ná reguliere kantooruren." zegt Evelien Gelton, Manager Verkoop bij Elesa+Ganter. "Veel van onze klanten zijn in de avonduren bezig met het opmaken van een bestellijst of offerte".


Wij streven ernaar dat we elke dag een stukje beter zijn dan de dag ervoor. Het uitbreiden van onze diensten naar het digitale kanaal is dan ook een logische volgende stap in het verbeteren van onze klantenservice." aldus Evelien Gelton.


Online offertebeheer

Met de laatste update van de webshop heeft Elesa+Ganter een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan haar online diensten: Online offerte beheer. Je kunt nu eenvoudig online een offerte aanvragen, beheren en goedkeuren. Ook offertes die je telefonisch hebt doorgegeven zijn via je Mijn omgeving op elesa-ganter.nl eenvoudig in te zien.


"Dit is een belangrijke stap in de goede richting." zegt Evelien Gelton. "Klanten verwachten dat je 'kanaal overkoepelend' werkt tegenwoordig. Het kunnen beheren van offerte aanvragen is een belangrijke stap hierin." De nieuwe tool geeft klanten de kans om 24/7 offertes te beheren en aan te maken.


Dit zorgt voor een betere klantervaring, zowel offline als online. Het geeft klanten meer zelf controle over de openstaande offertes bij ons.


Offerte module voor onderdelen