• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Elesa+Ganter TCC buisklemverbindingen bekroond: kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid

Met trots presenteert Elesa+Ganter haar bekroonde collectie TCC buisklemverbindingen. Het TCC-systeem, dat de onderscheiding "Winner" heeft ontvangen van de German Design Award 2024 in de categorie "Excellent Product Design", biedt een combinatie van kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid die geschikt is voor diverse industriële toepassingen.

Ontworpen met eenvoud en robuustheid, hechten de buisklemverbindingen van Elesa+Ganter zich moeiteloos aan buizen. Hierdoor ontstaan stabiele structuren, variërend van het bevestigen van metalen poten tot tafelbladen, stalen buizen, leidingen, hekwerksystemen en werkplaatsmeubilair. Vervaardigd uit glasvezelversterkte polyamide-gebaseerde technopolymeer en voorzien van roestvaststalen schroeven en moeren, weerstaan deze connectoren hoge temperaturen en corrosie, terwijl ze tegelijkertijd het gewicht verminderen.

 

De gebruiksvriendelijke kenmerken van de TCC buisklemverbindingen omvatten eenvoudige reiniging, gladde oppervlakken en het ontbreken van scherpe hoeken. De connectoren zorgen voor nauwkeurige afmetingen, hoogwaardige fabricage en verzekeren weerstand tegen zowel uittrekken als draaien van buizen (weerstandswaarden zijn gemeten tijdens laboratoriumtests bij omgevingstemperatuur, waarbij de schroeven zijn aangedraaid tot het aanbevolen koppel).

 

Kies uit verschillende configuraties zoals tweezijdig, met montagevoet, T-hoek, recueerhuls en buisklemverbindingen die draaibaar zijn. Ze kunnen worden bevestigd met standaard klemsystemen voor handige en frequente aanpassingen, zonder de noodzaak van extra gereedschap.

 

Elesa+Ganter's TCC-systeemconnectoren zijn verkrijgbaar in mat zwart of grijs, passend bij de natuurlijke kleur van aluminium, en komen in twee maten voor uiteenlopende behoeften (Ø 18 of 30 mm). Recudeerhulsen worden als accessoires verkocht voor andere diameters. Daarnaast biedt Elesa+Ganter nu een selectie van verbindingsklemmen voor buizen in Visueel Detecteerbaar "Signaalblauw" RAL 5005 technopolymeerDit materiaal is geschikt voor contact met voedsel volgens FDA CFR.21 en EU 10/2011 normen, en is eenvoudig detecteerbaar voor het menselijk oog. Deze eigenschap draagt aanzienlijk bij aan de veiligheid in voedselproductieprocessen en voldoet volledig aan internationale voorschriften.


Naast buisklemconnectoren in technopolymeer biedt Elesa+Ganter ook een alternatief assortiment buisklemmen in aluminium, staal en roestvast staal voor vierkante of ronde buizen. Toegewijd aan het voldoen aan en overtreffen van de behoeften van klanten, biedt Elesa+Ganter ook bijbehorende accessoires zoals de GN 197 monitorbevestigingen, in overeenstemming met de VESA-standaard, die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan hun buisklemverbindingen. Deze oplossing biedt flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden voor touchscreens, panelen, displays of monitoren op productiemachines.

 

De toevoeging van buizen vervaardigd uit aluminium of roestvast staal, samen met inslagdoppen en inwendige koppelstukken, zorgt voor een esthetisch geheel dat perfect past bij elke werkomgeving, waardoor het assortiment volledig wordt gemaakt.


TCC Buisklemverbindingen

TCC Buisklemverbindingen

TCC Buisklemverbindingen