• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Trillingsdempende stelvoeten en SUPER-technopolymeer kogelelementen

Elesa+Ganter biedt een uitgebreid assortiment stelvoeten aan met verschillende combinaties van materialen, vormen en maten. De stelvoeten worden veelvuldig gebruikt in diverse sectoren om machines of apparatuur te ondersteunen die een verstelbare steunbasis vereisen.

 

Recentelijk zijn er twee nieuwe series toegevoegd aan ons assortiment: de LS.VA stelvoeten en de SJF kogelelementen.

 

De nieuwe LS.VA trillingsdempende stelvoeten hebben een basis van glasvezelversterkt technopolymeer en een anti-trillingschijf van polyurethaanrubber op basis van PUR.  Bovenop de anti-trillingsschijf hebben de stelvoeten een schroefdraadsteel beschikbaar in helder verzinkt staal of AISI 304 roestvast staal. De nieuwe anti-trillingsschijf dempt trillingen, schokken of geluid op een stelvoet. De capaciteit voor trillingsabsorptie wordt direct beïnvloed door de dikte en het oppervlaktegebied van het PUR-element.

 

Deze nieuwe oplossing wordt toegevoegd aan de verschillende versies van trillingsdempende elementen in het assortiment van Elesa+Ganter, waaronder de versies met schijven en stelen in staal in de LW.A- serie voor zware belastingen en GN 342.2-serie voor lichtere belastingen.

 

Een verdere uitbreiding van het assortiment is het SJF kogelelement van SUPER-technopolymeer dat wordt gebruikt voor directe bevestiging van stelvoeten met standaard schroefdraad, zonder de noodzaak van een geschroefde steel. Dit onderdeel is bijvoorbeeld geschikt waar het monteren van platen op een stelvoet vereist is of waar de aangebrachte belasting laag is.

 

De SJF kogelelementen van Elesa+Ganter kunnen worden gemonteerd op LS.A, LV.A, LV.F en LV.FO basisplaten. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder antislip schijf. De stelvoeten van Elesa+Ganter vallen op door hun uitgebreide variatie. Ze onderscheiden zich ook door hun hoogwaardige technische kenmerken, die voortkomen uit het gebruik van hoogwaardige productiematerialen. Het resultaat is een uniek en onmiskenbaar ontwerp. Bovendien zijn de oppervlakteafwerkingen ontworpen om reinigingswerkzaamheden te vergemakkelijken.


LS.VA stelvoet

SJF kogelelement voor stelvoet

kogelelementen stelvoeten