• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd
Drabbe verlengt samenwerking met Verum

Wij verlengen samenwerking met Verum

"Wij zijn trots te melden dat wij de jarenlange samenwerking met Verum verlengt met 3 jaar." aldus Koen Ruesen, Marketing Manager bij Elesa+Ganter. "In 2020 zullen wij onze dienstverlening richting Verum leden verder intensiveren. Het verlengen van de samenwerking is dan ook een belangrijke stap."

Wij leveren een breed assortiment machine- en bedienonderdelen aan Verum leden. Hierbij kan je denken aan handwielen, beugelgrepen, blokkeerbouten tot aan magneten, stelvoeten en zwenkwielen.


Internationaal familiebedrijf
Na 90 jaar zelfstandigheid zijn wij in 2018 deel gaan uitmaken van de Elesa+Ganter groep. Elesa+Ganter is een joint venture tussen twee marktleiders op het gebied van kunststof en metalen machineonderdelen. Familiebedrijven Elesa en Ganter zijn al meer dan 45 jaar onze belangrijkste leveranciers van. In 2022 gaan wij een stapje verder en zal ook de naam van het bedrijf veranderen naar Elesa+Ganter.


Elesa+Ganter
Wij zijn al sinds 1928 hét aanspreekpunt in de maakindustrie en inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van kwalitatief duurzame machine- en bedieningsonderdelen in Nederland. Het assortiment bestaat uit meer dan 80.000 producten van het Duitse merk Ganter en het Italiaanse merk Elesa, beide wereldwijd marktleider op dit gebied.