Duurzame, hygiënische en betrouwbare stelvoeten van Elesa+Ganter

Stelvoeten of machinevoeten zijn van onschatbare waarde omdat ze waardevolle ladingen ondersteunen, machines in balans houden en de nodige grip bieden op de grond. Daarom behoren ze tot één van de belangrijkste machineonderdelen. Ons ruime assortiment bestaat uit een grote diversiteit van onmisbare standaard of modulaire elementen, variërend van eenvoudige stalen voeten tot aan elementen die voldoen aan de hoogste EHEDG hygiëne eisen.


Met het gebruik van stelvoeten verhoog je de levensduur van apparaten en machines aanzienlijk. Diverse steunen en geleiders voor de constructie van productie- en transportlijnen maken deze productgroep compleet.

Roestvaststalen stelvoeten

Stelvoeten zijn een belangrijk onderdeel van machines en apparatuur. Ze helpen bij het stabiliseren en uitlijnen van de machine en zorgen voor een veilige werking. Het uitlijnen van machines is een belangrijke stap bij het installeren of onderhouden van industriële apparatuur. Elesa+Ganter is een toonaangevende fabrikant van stelvoeten en biedt een breed aanbod aan oplossingen voor verschillende toepassingen. Een van hun populaire productlijnen zijn de roestvaststalen (RVS) stelvoeten.

 

RVS stelvoeten zijn ontworpen voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en corrosiebestendigheid van essentieel belang zijn. Ze worden vaak gebruikt in de voedsel-, farmaceutische, medische en chemische industrie. RVS stelvoeten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en bieden een uitstekende corrosiebestendigheid en duurzaamheid.


Om aan de behoeften van diverse industrieën te voldoen, heeft Elesa+Ganter een uitgebreid assortiment van roestvaststalen stelvoeten beschikbaar. Deze stelvoeten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en met meerdere bevestigingsopties, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van elke toepassing.

 

Een van de voordelen van RVS stelvoeten is hun corrosiebestendigheid. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, zelfs in agressieve omgevingen. Dit betekent dat ze een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen regelmatig gebruik en reiniging.

 

Een ander voordeel van RVS stelvoeten is dat ze makkelijk te reinigen en te onderhouden zijn, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in omgevingen waar hoge normen van hygiëne vereist zijn, zoals in de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien zijn RVS stelvoeten bestand tegen chemische reinigingsmiddelen, wat de reinigingsinspanningen nog verder vereenvoudigt.

 

Naast de hygiënische en corrosiebestendige eigenschappen zijn RVS stelvoeten ook bestand tegen extreme temperaturen. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in omgevingen met hoge of lage temperaturen. Bovendien zijn RVS stelvoeten zeer stabiel en bieden ze uitstekende dempingseigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor zware machines en apparatuur.

 

Kortom, RVS stelvoeten van Elesa+Ganter bieden vele voordelen, waaronder corrosiebestendigheid, hygiëne, bestendigheid tegen extreme temperaturen en stabiliteit. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van verschillende industrieën en bieden een lange levensduur en betrouwbare werking. Of u nu actief bent in de voedsel-, farmaceutische, medische of chemische industrie, RVS stelvoeten zijn een uitstekende keuze voor stabiliteit en veiligheid van uw machines en apparatuur.

Samplesessie
aanvragen


Kom meer te weten
over onze producten
tijdens een sessie.