• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Voedingsmiddelenindustrie

Machineonderdelen voor de voedingsmiddelenindustrie


Grondstoffen verwerken tot voedingsmiddelen, er komt meer aan te pas dan je denkt. Veiligheid, hygiëne en preventie spelen een drukkende rol in de vormgeving van de geautomatiseerde processen. Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie moeten voldoen aan vele strenge criteria en eisen om zo voedselveiligheid te garanderen. Ook voor de apparatuur heeft dit consequenties. Bij Elesa+Ganter gebruiken wij onze gespecialiseerde productkennis om de meest geschikte producten in deze branche aan te bieden.

Met oog op factoren als contaminatie, preventie, productzuiverheid en de daaraan gekoppelde hygiëne-eisen van de overheid, is het aan engineers de taak een efficiënte en veilige machine te ontwikkelen. Hierin is de juiste materiaalkeuze essentieel.

Roestvaststaal (RVS) is  de meest gebruikte oplossing voor machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. Elesa+Ganter biedt hierin een ruim assortiment RVS machineonderdelen die voldoen aan de hygiëne-eisen en de duurzaamheid en specialiteit garanderen die u van ons gewend bent. Zo gaat de voedselveiligheid gepaard met de machineveiligheid die je bij Elesa+Ganter kan verwachten. RVS knoppen, hendels, beugelgrepen, stelvoeten, noem het maar op. Bekijk het brede assortiment van alle onderdelen die wij te bieden hebben om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Voor advies betreffende productkeuze of een oplossing voor uw persoonlijk ontwerp, bel gerust. Ons team van product experts staat voor je klaar.

Voedingsmiddelenindustrie