• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

Ergonomie, design en functionaliteit geïntegreerd

EVH. Buishandgreep

Ovale dwarsdoorsnede

Ergonomie, design en functionaliteit geïntegreerd in een nieuwe Elesa+Ganter buishandgreep.


De nieuwe EVH. buishandgrepen combineren ergonomie en design met functionaliteit voor een veilige en comfortabele grip. De anti-rotatie ovale dwarsdoorsnede buis en compacte vormen, zonder holten en uitsteeksels, maken een uitstekend niveau van veiligheid tijdens het openen en sluiten van machinedeuren.


De aluminium buis met epoxyhars coating, in een metaalkleur, matte afwerking of in geanodiseerd aluminium en in een natuurlijke kleur, integreert zich perfect in de technopolymeer handgreepschachten, zodat ze niet kunnen draaien.


De zijdoppen met eenvoudige perspassing zijn verkrijgbaar in technopolymeer in de zeven Elecolors® (zwart, oranje, grijs, geel, blauw, rood, groen). Hierdoor passen ze perfect bij de kleuren van de machines waarop de EVH. buishandgrepen worden gemonteerd, wat de uiteindelijke totale esthetiek ten goede komt. De glanzende afwerking van de zijkappen vormt een duidelijk contrast met de zwarte matte afwerking van de handgreepschachten.


EVH. buishandgrepen behoren tot de Ergostyle® lijn: een componentenlijn die werd ontworpen om te voldoen aan de groeiende esthetische eisen. Deze werd ontworpen voor zowel de traditionele markten als voor de meest innoverende: uitrustingen voor civiele, medische en laboratoriumtoepassingen en openbare inrichtingen, om er maar enkele te noemen.



Logo Elecolors

Buishandgrepen